De Michelle (Obama) comfort room is gelegen op de eerste verdieping en is vernoemd naar de iconische presidentsvrouw van Barack Obama. De kamer onderscheidt zich door het chique tropische behang en azuurblauwe gordijnen. De hotelkamer is te bereiken via de brasserie of via de zijingang van het hotel aan de Kromme Weele. De kamer is voorzien van een comfortabele Kingsize Auping boxspring. De kamer heeft een gezellige koffiehoek met een Nespresso apparaat en hoge kwaliteit koffiecups van Vascobelo en u kunt gebruikmaken van de theefaciliteiten. Verder beschikt de kamer over een open badkamer met een ruime regendouche, badjassen, toilet en verzorgingsproducten van Rituals.

● De kamer is minder geschikt als u wat slechter ter been bent, gezien de eerste etage alleen met de trap bereikbaar is.
● Disclaimer: Boutique Hotel Eleanor is gelegen in de uitgaansstraat van het bruisende Middelburg. In het weekend kunt u eventueel overlast ervaren. De Michelle is een relatief rustige kamer, omdat de kamer gelegen is aan de achterzijde.