De Mamie (Eisenhower) is een cosy hotelkamer en deze vindt u aan de achterzijde van het hotel op de eerste verdieping. De Mamie is te bereiken via de cocktailbar of via de zij ingang van het hotel aan de Kromme Weele. Kenmerkend zijn de ouderwetse open haard en de hoge authentieke ramen met uitzicht op de binnenstad en tevens het bruisende uitgaansleven van Middelburg. Voor een goede nachtrust is de kamer voorzien van dubbele beglazing en liggen oordopjes voor u klaar. De kamer beschikt over een comfortabele twijfelaar Auping boxspring van 140×200. U vindt op de kamer een Nespresso apparaat en hoge kwaliteit koffiecups van Vascobelo en u kunt gebruikmaken van de theefaciliteiten. Verder beschikt de kamer over een open badkamer met een regendouche, toilet, badjas en verzorgingsproducten van Rituals.

● De kamer is minder geschikt als u wat slechter ter been bent, gezien de eerste etage alleen met de trap bereikbaar is.
● Disclaimer: Boutique Hotel Eleanor is gelegen in de uitgaansstraat van het bruisende Middelburg. In het weekend kunt u eventueel overlast ervaren.