De Florence (Harding) Deluxe Suite vindt u aan de achterzijde van het hotel op de eerste verdieping. De hotelkamer is te bereiken via de cocktailbar of via de zij ingang van het hotel aan de Kromme Weele. De suite heeft een beneden- en bovenetage. De benedenetage beschikt over een woongedeelte met een ruime hoekbank, kledingkast en veel lichtinval. U vindt op deze etage een Nespresso apparaat en hoge kwaliteit koffiecups van Vascobelo en u kunt gebruikmaken van de theefaciliteiten.
Op de bovenetage bevindt zich een comfortabele Kingsize Auping boxspring in een lichte zolderkamer met authentieke houten balken. Daarnaast beschikt de bovenetage over een gesloten luxe badkamer achter een prachtige deur met glas-in-lood raam. De badkamer met een ruime regendouche, ligbad, toilet, badjassen en verzorgingsproducten van Rituals.

● De kamer is minder geschikt als u wat slechter ter been bent, gezien de tweede etage alleen met de trap bereikbaar is.
● Disclaimer: Boutique Hotel Eleanor is gelegen in de uitgaansstraat van het bruisende Middelburg. In het weekend kunt u eventueel overlast ervaren.