De Elizabeth (Monroe) Suite vindt u aan de achterzijde van het hotel op de eerste verdieping. De suite is kenmerkend voor de diep paarse, gouden en turquoise elementen. De hotelkamer is te bereiken via de cocktailbar of via de zij ingang van het hotel aan de Kromme Weele. Ondanks het bruisende uitgaansgelegenheden rondom het hotel is deze kamer relatief rustig. Aan gouden haken hangen twee badjassen voor u klaar en uw kleren kunt u makkelijk opbergen in de kledingkast. De kamer is voorzien van een comfortabele Kingsize Auping boxspring. U vindt op de kamer een Nespresso apparaat en hoge kwaliteit koffiecups van Vascobelo en u kunt gebruikmaken van de theefaciliteiten. Verder beschikt de kamer over een luxe semi-open badkamer met een ruime regendouche, ligbad, toilet en verzorgingsproducten van Rituals.

● De kamer is minder geschikt als u wat slechter ter been bent, gezien de eerste etage alleen met de trap bereikbaar is.
● Disclaimer: Boutique Hotel Eleanor is gelegen in de uitgaansstraat van het bruisende Middelburg. In het weekend kunt u eventueel overlast ervaren. De Elizabeth is een relatief rustige suite, omdat de kamer gelegen is aan de achterzijde.