Deluxe Suite

Airco
Extra bed mogelijk
Bad
Föhn
Wi-Fi
TV
Splitsen mogelijk
Gesloten badkamer

Florence

De Florence (Harding) Deluxe Suite vindt u aan de achterzijde van het hotel op de eerste verdieping. De hotelkamer is te bereiken via de cocktailbar of via de zij ingang van het hotel aan de Kromme Weele. De suite heeft een beneden- en bovenetage. De benedenetage beschikt over een woongedeelte met een ruime hoekbank, kledingkast en veel lichtinval. U vindt op deze etage een Nespresso apparaat en hoge kwaliteit koffiecups van Vascobelo en u kunt gebruikmaken van de theefaciliteiten.
Op de bovenetage bevindt zich een comfortabele Kingsize Auping boxspring in een lichte zolderkamer met authentieke houten balken. Daarnaast beschikt de bovenetage over een gesloten luxe badkamer achter een prachtige deur met glas-in-lood raam. De badkamer met een ruime regendouche, ligbad, toilet, badjassen en verzorgingsproducten van Rituals.

● De kamer is minder geschikt als u wat slechter ter been bent, gezien de tweede etage alleen met de trap bereikbaar is.
● Disclaimer: Boutique Hotel Eleanor is gelegen in de uitgaansstraat van het bruisende Middelburg. In het weekend kunt u eventueel overlast ervaren.

Deluxe Suite nu boeken

U boekt een kamertype en geen specifieke kamer. Als u een specifieke kamer prefereert, laat het ons weten! Wij zullen o.b.v. de beschikbaarheid kijken naar de mogelijkheden.

Verblijf met uw hond bij Boutique Hotel Eleanor!

We verwelkomen honden en hun baasjes om bij ons te verblijven. Op de eerste verdieping hebben we twee kamers ingericht die geschikt zijn voor één hond tot 15 kg, namelijk comfort room ‘Michelle‘ en suite ‘Lou‘. We hebben enkele regels opgesteld om de ervaring voor u en andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor een toeslag van €25 per nacht zal het hotel uw hond voorzien van een comfortabele hondenbed, koekjes, water- en voerbak.

We vragen u vriendelijk om de volgende huisregels te respecteren:

  • Uw hond is welkom in onze brasserie als u een drankje wilt drinken of komt dineren.
  • Uw hond is niet welkom in de cocktailbar, u kunt eventueel samen met uw hond een cocktail drinken in onze brasserie.
  • Uw hond mag niet plaatsnemen op de hotelbedden en meubels zitten en mogen geen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.
  • Het is niet toegestaan uw hond onbeheerd achter te laten in de hotelkamer wanneer u zelf het hotel verlaat.
  • De eigenaar van de hond wordt aansprakelijk gesteld voor de reparatiekosten van schade aan het interieur.
  • Bij aanhoudende geluidsoverlast behouden wij ons het recht voor de hond uit het hotel te verwijderen. Verwijdering wegens overlast geeft geen recht op restitutie.
  • Uw hond moet droog en schoon zijn voordat ze het hotel betreden.

 

Wij raden u aan om telefonisch (+31 (0)118 614 851) of per e-mail (hotel@eleanor.nl) te reserveren als u van plan bent uw hond mee te nemen, zodat u geïnformeerd kunt worden over de mogelijkheden en beschikbaarheid.