Deluxe Suite

Airco
Extra bed mogelijk
Bad
Föhn
Wi-Fi
TV
Splitsen mogelijk
Gesloten badkamer
Bekijk kamer Florence

Florence

De Florence (Harding) Deluxe Suite vindt u aan de achterzijde van het hotel op de eerste verdieping. De hotelkamer is te bereiken via de cocktailbar of via de zij ingang van het hotel aan de Kromme Weele. De suite heeft een beneden- en bovenetage. De benedenetage beschikt over een woongedeelte met een ruime hoekbank, kledingkast en veel lichtinval. U vindt op deze etage een Nespresso apparaat en hoge kwaliteit koffiecups van Vascobelo, theefaciliteiten kunt u aanvragen bij onze hotelmedewerkers.
Op de bovenetage bevindt zich een comfortabele Kingsize Auping boxspring in een lichte zolderkamer met authentieke houten balken. Daarnaast beschikt de bovenetage over een gesloten luxe badkamer achter een prachtige deur met glas-in-lood raam. De badkamer met een ruime regendouche, ligbad, toilet, badjassen en verzorgingsproducten van Rituals.

● De kamer is minder geschikt als u wat slechter ter been bent, gezien de tweede etage alleen met de trap bereikbaar is.
● Relatief rustige kamer

Deluxe Suite nu boeken

U boekt een kamertype en geen specifieke kamer. Als u een specifieke kamer prefereert, laat het ons weten! Wij zullen o.b.v. de beschikbaarheid kijken naar de mogelijkheden.