Cosy

Airco
Föhn
Wi-Fi
TV
Open badkamer

Mamie

De Mamie (Eisenhower) is een cosy hotelkamer en deze vindt u aan de achterzijde van het hotel op de eerste verdieping. De Mamie is te bereiken via de cocktailbar of via de zij ingang van het hotel aan de Kromme Weele. Kenmerkend zijn de ouderwetse open haard en de hoge authentieke ramen met uitzicht op de binnenstad en tevens het bruisende uitgaansleven van Middelburg. Voor een goede nachtrust is de kamer voorzien van dubbele beglazing en liggen oordopjes voor u klaar. De kamer beschikt over een comfortabele twijfelaar Auping boxspring van 140×200. U vindt op de kamer een Nespresso apparaat en hoge kwaliteit koffiecups van Vascobelo en u kunt gebruikmaken van de theefaciliteiten. Verder beschikt de kamer over een open badkamer met een regendouche, toilet, badjas en verzorgingsproducten van Rituals.

● De kamer is minder geschikt als u wat slechter ter been bent, gezien de eerste etage alleen met de trap bereikbaar is.
● Disclaimer: Boutique Hotel Eleanor is gelegen in de uitgaansstraat van het bruisende Middelburg. In het weekend kunt u eventueel overlast ervaren.

Cosy nu boeken

U boekt een kamertype en geen specifieke kamer. Als u een specifieke kamer prefereert, laat het ons weten! Wij zullen o.b.v. de beschikbaarheid kijken naar de mogelijkheden.

Verblijf met uw hond bij Boutique Hotel Eleanor!

We verwelkomen honden en hun baasjes om bij ons te verblijven. Op de eerste verdieping hebben we twee kamers ingericht die geschikt zijn voor één hond tot 15 kg, namelijk comfort room ‘Michelle‘ en suite ‘Lou‘. We hebben enkele regels opgesteld om de ervaring voor u en andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor een toeslag van €25 per nacht zal het hotel uw hond voorzien van een comfortabele hondenbed, koekjes, water- en voerbak.

We vragen u vriendelijk om de volgende huisregels te respecteren:

  • Uw hond is welkom in onze brasserie als u een drankje wilt drinken of komt dineren.
  • Uw hond is niet welkom in de cocktailbar, u kunt eventueel samen met uw hond een cocktail drinken in onze brasserie.
  • Uw hond mag niet plaatsnemen op de hotelbedden en meubels zitten en mogen geen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.
  • Het is niet toegestaan uw hond onbeheerd achter te laten in de hotelkamer wanneer u zelf het hotel verlaat.
  • De eigenaar van de hond wordt aansprakelijk gesteld voor de reparatiekosten van schade aan het interieur.
  • Bij aanhoudende geluidsoverlast behouden wij ons het recht voor de hond uit het hotel te verwijderen. Verwijdering wegens overlast geeft geen recht op restitutie.
  • Uw hond moet droog en schoon zijn voordat ze het hotel betreden.

 

Wij raden u aan om telefonisch (+31 (0)118 614 851) of per e-mail (hotel@eleanor.nl) te reserveren als u van plan bent uw hond mee te nemen, zodat u geïnformeerd kunt worden over de mogelijkheden en beschikbaarheid.