Cocktailworkshop

Wil je meer weten over de wondere wereld van cocktails? Kom dan naar onze sfeervolle cocktailbar en laat je onderdompelen in de wereld van shaken, stirren en proeven tijdens onze onvergetelijke cocktailworkshop! Onze ervaren cocktailshakers Bas en Iris staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de lekkerste cocktails.

Of je nu een bedrijfsuitje of een speciale gelegenheid hebt met vrienden of familie, onze cocktailworkshops zijn de perfecte manier om samen te genieten van heerlijke drankjes en leerzame momenten. Laat je verrassen door de verschillende smaken en leer hoe je zelf de beste combinaties maakt.

Onze cocktailworkshops zijn te boeken voor groepen van 5 tot 14 personen voor €36,50 per persoon. Tijdens de workshop maak en proef je sowieso twee verschillende cocktails. Het duurt ongeveer 1,5 tot 2,5 uur, afhankelijk van de grootte van de groep.

Wil je jouw cocktail skills naar een hoger niveau tillen en nieuwe smaken ontdekken?

Vul ons aanvraagformulier in en wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op je aanvraag. Vergeet niet om ook je spam- of ongewenste map in de gaten te houden, want wij willen niet dat je onze reactie mist!

    Cocktailworkshop