Brasserie
Bij brasserie Eleanor staat de smaak centraal
Onder leiding van chef Ralph Rhemrev worden klassieke wereldgerechten geserveerd met een lokale touch. In de keuken met de Josper grill wordt vol passie gewerkt met verse streek- en seizoensproducten en ook in de bar zijn lokale leveranciers betrokken. Brasserie Eleanor laat zien en vooral proeven wat voor moois en lekkers Zeeland te bieden heeft op het gebied van vlees, vis en vega. Op de wijnkaart staan verrassende én toegankelijke wijnen, zorgvuldig geselecteerd op smaak. Ook aan de kleintjes is gedacht met een speciaal kindermenu. Het interieur heeft een grootstedelijke allure met een warme touch. Een klassieke brasserie in een eigentijds jasje dat iedereen past.
Dungesneden rosé gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise, Parmezaanse kaas en gefrituurde kappertjes.
- Wijn suggestie: Woodbridge Zinfandel Californië, Verenigde Staten - 7.50
Gebrande doradefilet, met venkel, groene asperge, sinaasappel, red meat radijs, dille en vinaigrette.
- Wijn suggestie: Awatare Sauvignon Blanc Marlborough, Nieuw-Zeeland - 6.75
Carpaccio van rode-, gele- en chioggia bieten, verse geitenkaas, pecannoten, rucola en balsamico.
- Wijn suggestie: Laroche Viognier Pays d'Oc, Frankrijk - 5.75
Kogel van Zeeuws rund met groenten van het seizoen en een saus van sjalotten en rode wijn.
- Wijn suggestie: El Molino Reserve Malbec Mendoza, Argentinië - 6.00
Gebakken kabeljauwfilet, met rode bieten toffee, zoetzure rode biet, gerookte amandel en palingschuim.
- Wijn suggestie: Pasqua Le Collezioni Pinot Grigio Veneto, Italië - 6.00
Pappardelle met morillesaus, gebakken bospaddestoelen, rucola en agresto saus.
- Wijn suggestie: Shadow Point Pinot Noir Motery, Verenigde staten - 6.75
Een taartje van meringue, met chocolademousse, gepocheerde peer, hazelnoten en aardbei-mascarpone ijs.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Rivesaltes Languedoc-Roussillon, Frankrijk - 7.75
New York-style cheesecake, met rabarbercompote, harde wener crumble en frambozensorbet.
- Wijn suggestie: Château Jolys Jurançon Doux Moelleux, Frankrijk - 7.00
Drie stuks Zeeuwse Creuses met een sjalot vinaigrette, oosterse marinade of gegratineerd.
- Wijn suggestie: Vallformosa Cava Brut Penedes, Spanje - 7.00
Drie stuks Zeeuwse platte met een sjalot vinaigrette, oosterse marinade of gegratineerd.
- Wijn suggestie: Vallformosa Cava Brut Penedes, Spanje - 7.00
- Wijn suggestie: Nik Weis Schiefer Riesling Moesel-Saaur-Ruwer, Duitsland - 7.75
Bisque van strandkrab met garnaal en crème fraîche.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Gris Blanc Pays d'Oc, Frankrijk - 6.00
Zeebaarsfilet van de houtskoolgril, met seizoensgroenten, gremolatasaus en verse friet met mayonaise.
- Wijn suggestie: Seriti Chenin blanc West-cape, Zuid-Afrika - 6.00
27
- Wijn suggestie: Túyyo Roble 2019 Ribera del Duero DO, Spanje - 8.00
dagprijs
Hele Canadese kreeft met kruidensalsa, seizoensgroenten en verse friet met mayonaise. Gegrild op houtskool of gekookt in een kruidige bouillon.
- Wijn suggestie: Túyyo Verdejo 2021 Rueda DO, Spanje - 6.75
21
- Wijn suggestie: Shadow Point Pinot Noir Motery, Verenigde staten - 6.75
19
- Wijn suggestie: Codex Reserve Chardonnay Frankrijk - 4.50
Verse friet van Zeeuwse aardappel gebakken in ossewit, huisgemaakte mayonaise.
Gepofte zoete aardappel, met kruidenboter, crème fraîche, verse kruidensalade en truffelchips.
Gemengde slasoorten, diverse garnituur, groene kruidenvinaigrette.
Twee kazen van kaasboerderij Schellach en twee Franse kazen, vijgen-amandelbrood, walnoten, druiven, huisgemaakte gelei.
- Wijn suggestie: Kopke 10 Years Old Tawny Rode port Porto, Portugal - 8.00
Smaakmakers
Brasserie Eleanor is de plek voor een heerlijke borrel en diner. Een charismatische locatie voor een zakelijke afspraak, een gezellig samenzijn of om bijzondere momenten te vieren. Bekijk onze menukaart en laat je verrassen door onze smaakmakers.
Eleanor Touch











