Welkom bij Brasserie, Cocktailbar en Boutique Hotel Eleanor.

Openingstijden brasserie:

Maandag: 17:00 tot 23:00 uur
Dinsdag: 17:00 tot 23:00 uur
Woensdag: 17:00 tot 23:00 uur
Donderdag: 17:00 tot 23:00 uur
Vrijdag: 15:00 tot 00:30 uur
Zaterdag: 15:00 tot 00:30 uur

Openingstijden cocktailbar:

Woensdag: 18:00 tot 23:00 uur
Donderdag: 18:00 tot 23:00 uur
Vrijdag: 18:00 tot 00:30 uur
Zaterdag: 18:00 tot 00:30 uur

Ons Boutique Hotel is 7 dagen per week te boeken. Via deze website kunt u uw boeking maken.

Mocht u specifieke vragen hebben omtrent een hotelboeking, of meer informatie willen over de mogelijkheden dan kunt u mailen met hotel@eleanor.nl.

Hoe dan ook, graag tot ziens bij Brasserie, Cocktailbar en Boutique Hotel Eleanor!

Eleanor Middelburg

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg verwelkomt Boutique Hotel Eleanor haar gasten. In dit nieuwe designhotel op Zeeuwse bodem worden authentieke elementen gecombineerd met een eigenzinnig en elegant interieur. Samen met Brasserie Eleanor en Cocktailbar Eleanor is een plek gecreƫerd waar hotelgasten, bezoekers en locals samen komen en zich thuis voelen. Eleanor biedt een locatie in Middelburg met zintuiglijke belevingen, spraakmakende events en een unieke hospitality ervaring met als doel herinneringen te maken die bijblijven.

Eleanor Hotelkamer
Discover

Boutique Hotel

Boutique Hotel Eleanor beschikt over veertien luxueuze suites die zijn vernoemd naar een iconische presidentsvrouw. Authentieke elementen, eigenzinnige details en eigentijdse producten zijn gemixt tot een eclectisch design. In het interieur zijn mooie stoffen, weelderig behang met florale prints en rijke kleuren toegepast. De kamers beschikken over comfortabele boxspring bedden van Auping met fris wit linnen. De open badkamers hebben ruime regendouches met heerlijk geurende doucheproducten. De suites zijn voorzien van extra grote badkamers met ligbad. Tevens zijn er speciale kamers geschikt voor families of groepen.

Taste

Brasserie

Bij Brasserie Eleanor staat de smaak centraal. Onder leiding van chef Ralph Rhemrev worden klassieke wereldgerechten geserveerd met een lokale touch. In de keuken met de Josper grill wordt vol passie gewerkt met verse streek- en seizoensproducten en ook in de bar zijn lokale leveranciers betrokken. Brasserie Eleanor laat zien en vooral proeven wat voor moois en lekkers Zeeland te bieden heeft op het gebied van vlees, vis en vega. Het interieur heeft een grootstedelijke allure met een warme touch. Een klassieke brasserie in een eigentijds jasje dat iedereen past.

Eleanor Brasserie
Eleanor Cocktailbar
Explore

Cocktailbar

Cocktailbar Eleanor neemt je mee op reis naar een nieuw avontuur. Verrassende smaakcombinaties, bijzondere presentaties en welkome ontspanning in een oogstrelend, kosmopolitisch interieur. Cocktailbar Eleanor introduceert cocktails in Zeeland en biedt een cocktailkaart met klassiekers met een twist.
Cocktailbar Eleanor is tevens te reserveren voor meetings, partijen en events, ook in combinatie met een diner bij Brasserie Eleanor