restaurant
AT RESTAURANT ELEANOR TASTE IS OF THE UTMOST IMPORTANCE
Under the leadership of chef Ralph Rhemrev classic dishes from all of the world are being served with a local touch. In the kitchen with the Josper grill, passionate people are working on fresh local and seasonal-products and in the bar local-suppliers are involved as well. Restaurant Eleanor shows and more importantly allows you to taste all the beautiful and tasty elements that Zeeland has got to offer in the meat, fish and vegetarian spectrum. At the wine-menu, you can find surprising and accessible wines, selected with care in terms of flavor. For the little ones, we’ve got a special kids-menu. The interior has metropolitan vibes with a warm touch. It’s a classic restaurant, but contemporary which makes it a perfect fit for anyone.
Mousse van gerookte zalm, met komkommer, dille, limoen, crème fraiche en zalm eitjes.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Gris Blanc Pays d'Oc, Frankrijk - 5.75
Langzaam gegaarde varkenswang met gnocchi, cantharellen, beurre noisette em salie.
- Wijn suggestie: Woodbridge Zinfandel Californië, Verenigde Staten - 7.25
Halve avocado met gepofte quinoa, twee bereidingen van beukenzwam, bimi, sugarsnaps en chimichurri.
- Wijn suggestie: Pasqua Le Collezioni Pinot Grigio Veneto, Italië - 5.75
Gebakken heilbotfilet, met aardappelmousseline, wilde spinazie, bospeen, mosterdsaus en truffelchips.
- Wijn suggestie: Seriti Chenin blanc West-cape, Zuid-Afrika - 5.75
Kogel van Zeeuws rund met groenten van het seizoen en een saus van sjalotten en rode wijn.
- Wijn suggestie: El Molino Reserve Malbec Mendoza, Argentinië - 5.75
Risotto met koningsoesterzwam, cantharellen, shiitake, enoki, beukenzwam, venkel en verse kruiden.
- Wijn suggestie: Túyyo Verdejo 2021 Rueda DO, Spanje - 6.50
Brownie, chocolademousse, witte chocolade-vanille ganache, Oreo crumble, seizoensfruit en vanilleroomijs.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Rivesaltes Languedoc-Roussillon, Frankrijk - 7.00
Klassieke Frans gebak, met praliné-botercrème, gekarameliseerde appel en amandel-vanilleroomijs.
- Wijn suggestie: Château Jolys Jurançon Doux Moelleux, Frankrijk - 6.00
Drie stuks Zeeuwse Creuses met een sjalot vinaigrette of een oosterse marinade.
- Wijn suggestie: Vallformosa Cava Brut Penedes, Spanje - 6.50
Drie stuks Zeeuwse platte met een sjalot vinaigrette of een oosterse marinade.
- Wijn suggestie: Vallformosa Cava Brut Penedes, Spanje - 6.50
Gewokte mosselen in een romige kerriesaus met peterselie en geserveerd met brood.
- Wijn suggestie: Laroche Viognier Pays d'Oc, Frankrijk - 5.50
- Wijn suggestie: Domäne Wachau Dürnstein Grüner Veltliner Wachau, Oostenrijk - 6.75
Bisque van strandkrab met garnaal en crème fraîche.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Gris Blanc Pays d'Oc, Frankrijk - 5.75
Een pannetje in witte wijn gekookte mosselen, mosselgroenten en verse kruiden. Geserveerd met friet of brood, een salade en drie verschillende sausjes.
- Wijn suggestie: Seriti Chenin blanc West-cape, Zuid-Afrika - 5.75
Grote zeetong in roomboter gebakken op molenaarswijze met seizoensgroenten en verse friet.
- Wijn suggestie: Pasqua Le Collezioni Pinot Grigio Veneto, Italië - 5.75
- Wijn suggestie: Heredad de Baroja Rioja Reserva Rioja, Spanje - 8.25
28
- Wijn suggestie: Túyyo Roble 2019 Ribera del Duero DO, Spanje - 7.50
19
- Wijn suggestie: Shadow Point Pinot Noir Motery, Verenigde staten - 6.25
19
- Wijn suggestie: Nik Weis Schiefer Riesling Moesel-Saaur-Ruwer, Duitsland - 7.50
Verse friet van Zeeuwse aardappel gebakken in ossewit, huisgemaakte mayonaise.
Een gegratineerde aardappelschoteltje met room, Gruyère en Parmezaanse kaas.
Gemengde slasoorten, diverse garnituur, groene kruidenvinaigrette.
Twee kazen van kaasboerderij Schellach en twee Franse kazen, vijgen-amandelbrood, walnoten, druiven, huisgemaakte gelei.
- Wijn suggestie: Kopke 10 Years Old Tawny Rode port Porto, Portugal - 7.25
APPETIZERS
Restaurant Eleanor is the place to be for a deliciousdrink and diner. A charismatic venue for a business meeting, a fun get-together or to celebrate special moments. Check out our menu and allow yourself to be surprised by our appetizers.
Eleanor Touch











