restaurant
AT RESTAURANT ELEANOR TASTE IS OF THE UTMOST IMPORTANCE
Under the leadership of chef Ralph Rhemrev classic dishes from all of the world are being served with a local touch. In the kitchen with the Josper grill, passionate people are working on fresh local and seasonal-products and in the bar local-suppliers are involved as well. Restaurant Eleanor shows and more importantly allows you to taste all the beautiful and tasty elements that Zeeland has got to offer in the meat, fish and vegetarian spectrum. At the wine-menu, you can find surprising and accessible wines, selected with care in terms of flavor. For the little ones, we’ve got a special kids-menu. The interior has metropolitan vibes with a warm touch. It’s a classic restaurant, but contemporary which makes it a perfect fit for anyone.
Dungesneden rosé gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise, Parmezaanse kaas en gefrituurde kappertjes.
- Wijn suggestie: Woodbridge Zinfandel Californië, Verenigde Staten - 7.50
Gerookte zalm, mierikswortelcrème, witte asperge, Granny Smith, shiso, mizuna en zeewierbroodtoastjes.
- Wijn suggestie: Awatere Sauvignon Blanc Marlborough, Nieuw-Zeeland - 6.75
Burrata, gepofte bietjes, red meat radijs, sinaasappel, walnoten en Parmezaanse kaas krokantjes.
- Wijn suggestie: Abbotts & Delaunay Vin Orange Languedoc-Rousillon, Frankrijk - 7.50
Kogel van Zeeuws rund met groenten van het seizoen en een saus van sjalotten en rode wijn.
- Wijn suggestie: El Molino Reserve Malbec Mendoza, Argentinië - 6.00
Scholfilet met kruidensalsa, krieltjes, zeegroenten, truffelaardappelchips en beurre blanc met kruidenolie.
- Wijn suggestie: Tornatore Etna Rosso Sicilië, Italië - 9.50
Risotto met groene asperges, doperwten, Parmezaanse kaas, gezouten citroen en mierikswortelhangop.
- Wijn suggestie: Seriti Chenin blanc West-cape, Zuid-Afrika - 6.00
Een assortiment van verschillende chocolade bereidingen en seizoensfruit.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Rivesaltes Languedoc-Roussillon, Frankrijk - 7.75
Tartelettemet rabarber en crème diplomate,rabarber compote, rabarber blondie en pistacheroomijs.
- Wijn suggestie: Château Jolys Jurançon Doux Moelleux, Frankrijk - 7.00
Drie stuks Zeeuwse Creuses met een sjalot vinaigrette, oosterse marinade of gegratineerd.
- Wijn suggestie: Vallformosa Cava Brut Penedes, Spanje - 7.00
Drie stuks Zeeuwse platte met een sjalot vinaigrette, oosterse marinade of gegratineerd.
- Wijn suggestie: Vallformosa Cava Brut Penedes, Spanje - 7.00
- Wijn suggestie: Nik Weis Schiefer Riesling Moesel-Saaur-Ruwer, Duitsland - 7.75
Bisque van strandkrab met garnaal en crème fraîche.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Gris Blanc Pays d'Oc, Frankrijk - 6.00
Zeebaarsfilet van de houtskoolgril, met seizoensgroenten, gremolatasaus en verse friet met mayonaise.
- Wijn suggestie: Túyyo Verdejo 2021 Rueda DO, Spanje - 6.75
27
- Wijn suggestie: Túyyo Roble 2019 Ribera del Duero DO, Spanje - 8.00
dagprijs
Hele Canadese of Oosterschelde kreeft met kruidensalsa, seizoensgroenten en verse friet met mayonaise. Gegrild op houtskool of gekookt in een kruidige bouillon.
- Wijn suggestie: Seriti Chenin blanc West-cape, Zuid-Afrika - 6.00
- Wijn suggestie: Domaine Dhommé Chenin blanc Loire, Frankrijk - 54.00
21
- Wijn suggestie: Shadow Point Pinot Noir Motery, Verenigde staten - 6.75
25
- Wijn suggestie: Laroche Viognier Pays d'Oc, Frankrijk - 5.75
19
- Wijn suggestie: Codex Reserve Chardonnay Frankrijk - 4.50
Verse friet van Zeeuwse aardappel gebakken in ossewit, huisgemaakte mayonaise.
Gepofte zoete aardappel, met kruidenboter, crème fraîche, verse kruidensalade en truffelchips.
Gemengde slasoorten, diverse garnituur, groene kruidenvinaigrette.
Twee kazen van kaasboerderij Schellach en twee Franse kazen, vijgen-amandelbrood, walnoten, druiven, huisgemaakte gelei.
- Wijn suggestie: Kopke 10 Years Old Tawny Rode port Porto, Portugal - 8.00
APPETIZERS
Restaurant Eleanor is the place to be for a deliciousdrink and diner. A charismatic venue for a business meeting, a fun get-together or to celebrate special moments. Check out our menu and allow yourself to be surprised by our appetizers.
Eleanor Touch











