Brasserie
im RESTAURANT ELEANOR IST Der GESCHMACK SEHR WICHTIG.
Unter der Leitung von Ralph Rhemrev werden klassische Weltspeisen serviert mit einem Hauch Klassik. In der Küche arbeitet man mit dem Josper Grill mit frischen lokalen- und Saisonprodukten und in der Bar gibt es auch Produkte von lokalen Anbietern. Restaurant Eleanor zeigt und ermöglicht Ihnen alles schönes und leckeres auszuprobieren, dass es in Zeeland bezüglich Fleisch, Fisch und Vegetarischen gibt. Das Interieur hat ein metropolitanisches Ambiente und bietet ein warmes, gemütliches Gefühl. Brasserie Eleanor ist ein klassisches, aber modernes Restaurant, in dem sich alle wohlfühlen können.
Dungesneden rosé gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise, Parmezaanse kaas en gefrituurde kappertjes.
- Wijn suggestie: Woodbridge Zinfandel Californië, Verenigde Staten - 7.50
Gerookte zalm, mierikswortelcrème, witte asperge, Granny Smith, shiso, mizuna en zeewierbroodtoastjes.
- Wijn suggestie: Awatere Sauvignon Blanc Marlborough, Nieuw-Zeeland - 6.75
Burrata, gepofte bietjes, red meat radijs, sinaasappel, walnoten en Parmezaanse kaas krokantjes.
- Wijn suggestie: Abbotts & Delaunay Vin Orange Languedoc-Rousillon, Frankrijk - 7.50
Kogel van Zeeuws rund met groenten van het seizoen en een saus van sjalotten en rode wijn.
- Wijn suggestie: El Molino Reserve Malbec Mendoza, Argentinië - 6.00
Scholfilet met kruidensalsa, krieltjes, zeegroenten, truffelaardappelchips en beurre blanc met kruidenolie.
- Wijn suggestie: Tornatore Etna Rosso Sicilië, Italië - 9.50
Risotto met groene asperges, doperwten, Parmezaanse kaas, gezouten citroen en mierikswortelhangop.
- Wijn suggestie: Seriti Chenin blanc West-cape, Zuid-Afrika - 6.00
Een assortiment van verschillende chocolade bereidingen en seizoensfruit.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Rivesaltes Languedoc-Roussillon, Frankrijk - 7.75
Tartelettemet rabarber en crème diplomate,rabarber compote, rabarber blondie en pistacheroomijs.
- Wijn suggestie: Château Jolys Jurançon Doux Moelleux, Frankrijk - 7.00
Drie stuks Zeeuwse Creuses met een sjalot vinaigrette, oosterse marinade of gegratineerd.
- Wijn suggestie: Vallformosa Cava Brut Penedes, Spanje - 7.00
Drie stuks Zeeuwse platte met een sjalot vinaigrette, oosterse marinade of gegratineerd.
- Wijn suggestie: Vallformosa Cava Brut Penedes, Spanje - 7.00
- Wijn suggestie: Nik Weis Schiefer Riesling Moesel-Saaur-Ruwer, Duitsland - 7.75
Bisque van strandkrab met garnaal en crème fraîche.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Gris Blanc Pays d'Oc, Frankrijk - 6.00
Zeebaarsfilet van de houtskoolgril, met seizoensgroenten, gremolatasaus en verse friet met mayonaise.
- Wijn suggestie: Túyyo Verdejo 2021 Rueda DO, Spanje - 6.75
27
- Wijn suggestie: Túyyo Roble 2019 Ribera del Duero DO, Spanje - 8.00
dagprijs
Hele Canadese of Oosterschelde kreeft met kruidensalsa, seizoensgroenten en verse friet met mayonaise. Gegrild op houtskool of gekookt in een kruidige bouillon.
- Wijn suggestie: Seriti Chenin blanc West-cape, Zuid-Afrika - 6.00
- Wijn suggestie: Domaine Dhommé Chenin blanc Loire, Frankrijk - 54.00
21
- Wijn suggestie: Shadow Point Pinot Noir Motery, Verenigde staten - 6.75
25
- Wijn suggestie: Laroche Viognier Pays d'Oc, Frankrijk - 5.75
19
- Wijn suggestie: Codex Reserve Chardonnay Frankrijk - 4.50
Verse friet van Zeeuwse aardappel gebakken in ossewit, huisgemaakte mayonaise.
Gepofte zoete aardappel, met kruidenboter, crème fraîche, verse kruidensalade en truffelchips.
Gemengde slasoorten, diverse garnituur, groene kruidenvinaigrette.
Twee kazen van kaasboerderij Schellach en twee Franse kazen, vijgen-amandelbrood, walnoten, druiven, huisgemaakte gelei.
- Wijn suggestie: Kopke 10 Years Old Tawny Rode port Porto, Portugal - 8.00
brasserie
Restaurant Eleanor ist perfekt für einen herrlichen Drink und Abendessen. Ein charismatischer Ort für sachliche Meetings, fröhliches Zusammensein oder um spezielle Momente zu feiern. Schauen Sie unsere Speisekarte an und lassen Sie sich überraschen!
Eleanor Touch











