Brasserie
im RESTAURANT ELEANOR IST Der GESCHMACK SEHR WICHTIG.
Unter der Leitung von Ralph Rhemrev werden klassische Weltspeisen serviert mit einem Hauch Klassik. In der Küche arbeitet man mit dem Josper Grill mit frischen lokalen- und Saisonprodukten und in der Bar gibt es auch Produkte von lokalen Anbietern. Restaurant Eleanor zeigt und ermöglicht Ihnen alles schönes und leckeres auszuprobieren, dass es in Zeeland bezüglich Fleisch, Fisch und Vegetarischen gibt. Das Interieur hat ein metropolitanisches Ambiente und bietet ein warmes, gemütliches Gefühl. Brasserie Eleanor ist ein klassisches, aber modernes Restaurant, in dem sich alle wohlfühlen können.
Mousse van gerookte zalm, met komkommer, dille, limoen, crème fraiche en zalm eitjes.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Gris Blanc Pays d'Oc, Frankrijk - 5.75
Langzaam gegaarde varkenswang met gnocchi, cantharellen, beurre noisette em salie.
- Wijn suggestie: Woodbridge Zinfandel Californië, Verenigde Staten - 7.25
Halve avocado met gepofte quinoa, twee bereidingen van beukenzwam, bimi, sugarsnaps en chimichurri.
- Wijn suggestie: Pasqua Le Collezioni Pinot Grigio Veneto, Italië - 5.75
Gebakken heilbotfilet, met aardappelmousseline, wilde spinazie, bospeen, mosterdsaus en truffelchips.
- Wijn suggestie: Seriti Chenin blanc West-cape, Zuid-Afrika - 5.75
Kogel van Zeeuws rund met groenten van het seizoen en een saus van sjalotten en rode wijn.
- Wijn suggestie: El Molino Reserve Malbec Mendoza, Argentinië - 5.75
Risotto met koningsoesterzwam, cantharellen, shiitake, enoki, beukenzwam, venkel en verse kruiden.
- Wijn suggestie: Túyyo Verdejo 2021 Rueda DO, Spanje - 6.50
Brownie, chocolademousse, witte chocolade-vanille ganache, Oreo crumble, seizoensfruit en vanilleroomijs.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Rivesaltes Languedoc-Roussillon, Frankrijk - 7.00
Klassieke Frans gebak, met praliné-botercrème, gekarameliseerde appel en amandel-vanilleroomijs.
- Wijn suggestie: Château Jolys Jurançon Doux Moelleux, Frankrijk - 6.00
Drie stuks Zeeuwse Creuses met een sjalot vinaigrette of een oosterse marinade.
- Wijn suggestie: Vallformosa Cava Brut Penedes, Spanje - 6.50
Drie stuks Zeeuwse platte met een sjalot vinaigrette of een oosterse marinade.
- Wijn suggestie: Vallformosa Cava Brut Penedes, Spanje - 6.50
Gewokte mosselen in een romige kerriesaus met peterselie en geserveerd met brood.
- Wijn suggestie: Laroche Viognier Pays d'Oc, Frankrijk - 5.50
- Wijn suggestie: Domäne Wachau Dürnstein Grüner Veltliner Wachau, Oostenrijk - 6.75
Bisque van strandkrab met garnaal en crème fraîche.
- Wijn suggestie: Gérard Bertrand Gris Blanc Pays d'Oc, Frankrijk - 5.75
Een pannetje in witte wijn gekookte mosselen, mosselgroenten en verse kruiden. Geserveerd met friet of brood, een salade en drie verschillende sausjes.
- Wijn suggestie: Seriti Chenin blanc West-cape, Zuid-Afrika - 5.75
Grote zeetong in roomboter gebakken op molenaarswijze met seizoensgroenten en verse friet.
- Wijn suggestie: Pasqua Le Collezioni Pinot Grigio Veneto, Italië - 5.75
- Wijn suggestie: Heredad de Baroja Rioja Reserva Rioja, Spanje - 8.25
28
- Wijn suggestie: Túyyo Roble 2019 Ribera del Duero DO, Spanje - 7.50
19
- Wijn suggestie: Shadow Point Pinot Noir Motery, Verenigde staten - 6.25
19
- Wijn suggestie: Nik Weis Schiefer Riesling Moesel-Saaur-Ruwer, Duitsland - 7.50
Verse friet van Zeeuwse aardappel gebakken in ossewit, huisgemaakte mayonaise.
Een gegratineerde aardappelschoteltje met room, Gruyère en Parmezaanse kaas.
Gemengde slasoorten, diverse garnituur, groene kruidenvinaigrette.
Twee kazen van kaasboerderij Schellach en twee Franse kazen, vijgen-amandelbrood, walnoten, druiven, huisgemaakte gelei.
- Wijn suggestie: Kopke 10 Years Old Tawny Rode port Porto, Portugal - 7.25
brasserie
Restaurant Eleanor ist perfekt für einen herrlichen Drink und Abendessen. Ein charismatischer Ort für sachliche Meetings, fröhliches Zusammensein oder um spezielle Momente zu feiern. Schauen Sie unsere Speisekarte an und lassen Sie sich überraschen!
Eleanor Touch











